Så tacksamma för hjälpen från dessa rörmokare i Kramfors!

Hej alla glada! Jag är så pigg idag och jag skulle vilja tipsa om ett företag och passa på att skriva lite om detta nu när jag fick lite tid över! Jag brukar ju hälsa på mina farföräldrar uppe i Kramfors såhär i sommartid, och det brukar alltid vara lika kul och spännande! Förutom att de börjar bli väldigt gamla, och få hinder och problematik med allt mer saker, så är det för mig alltid lika kul och trevligt att följa med min far upp till Kramfors och hälsa på dem.

Nu när vi var där så fick de en läcka i badrummet, och den som var händigast var ju farfar, fast han hade ju kommit upp i den åldern att han inte kunde göra för kraftiga ansträngningar, dessutom så såg han inte så bra alls längre. Jag tyckte det var en självklarhet att hjälpa dem, så jag och pappa vi kollade runt på lite företag och försökte se om det fanns något företag i närheten som möjligtvis skulle kunna komma och hjälpa till. Hittade då till SF Rör & Värme som erbjöd sin hjälp med sina tjänster inom till exempel då vvs, i bland annat Kramfors där dem bodde. Vi fick hjälp av dem, och farmor och farfar var så himla tacksamma! Vi var jättenöjda allihop och så glada över att vi fick så snabb och bra hjälp! Nu är deras övriga rum även kontrollerade och inga andra komplikationer ska kunna framstå i de övriga rummen heller! Alla är glada och nöjda! Ville bara dela med mig av denna erfarenhet och även tacka detta företag! Tack från oss alla!