Min man och jag är så tacksamma för Ettans el & design

Hej! Vill bara berätta lite om hur det går med flytten, för jag ser att ni har ställt mycket frågor och att ni verkligen har en hel del funderingar och är väldigt nyfikna på mycket! Jag skulle vilja säga och dela med mig av att det går för det mesta bra. Men det kanske jag säger för att jag har lagt allt byggjobb och allt bygg i uppdrag för min man, för att jag inte har någon aning hur man gör sådant. Min man försökte och försökte få till allting med renoveringar och försökte googla och använda nätverket till att ta hjälp och han är som sagt mycket envis min man. Till slut så la jag märke till hur han bara blev less på allting, och jag såg på honom att han trots det inte sa emot för han helt enkelt inte ville göra mig besviken.

Jag googlade lite och jag hittade till det här företaget och den här firman som heter så mycket som Ettans el & design. Jag föreslog min man om detta och frågade om det inte vore bättre om vi tog hjälp av det här företaget. Min man tyckte att det var en bra idé och vi tog kontakt med Ettans el & design och frågade om de kunde hjälpa oss med vår renovering. Ettans el & design kom över och tittade och bedömde läget och vår situation, och hjälpte oss glatt och mottagligt. Vi är nu så himla tacksamma för det här företaget och den hjälp som vi fick! Min man är mycket gladare och kommer istället numera hem full av energi med ett leende på läpparna, istället för tunga steg och djupa suckar. Jag vill verkligen meddela er om hur glad jag är att vi tog hjälp av det här företaget och äntligen är klara! Med detta sagt så kan vi nu alltså njuta av vår nya bostad och lägga tankar och fokus på annat! Hoppas ni fick lite svar på det som ni undrade! Fråga gärna om ni vill bli uppdaterade ännu mer eller om ni vill veta något annat om detta! Kram på er och tack för att ni bryr er!